به گزارش «قدس آنلاین»، مخبر دزفولی صبح امروز در اولین اجلاس ملی کمیته های دستگاهی کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره دانشگاه های سراسر کشور در دانشگاه علامه طباطبایی گفت: خانه ملی گفتگو یکی از مصوبه های شورای عالی انقلاب فرهنگی است که عملیاتی نشده و بر روی زمین مانده است که از روسای دانشگاه ها درخواست داریم این مصوبه را در دانشگاه های خود اجرایی کنند.
وی افزود: تسهیلات لازم برای راه اندازی خانه ملی گفتگو از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارتخانه های علوم و بهداشت ایجاد خواهد شد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: دانشگاه محل اندیشه ورزی است و نباید این مکان را تنها به عنوان دارالفنون عنوان کرد.
مخبر دزفولی عنوان کرد: دانشگاهی که اکنون در کشور وجود دارد از میانه راه دانشگاه های دیگر کشورها ایجاد شده بنابراین ما نیاز داریم تا با پیشرفت نظریه پردازی و نقد بتوانیم دانشگاه را به هویت اصلی خود بازگردانیم.
وی با بیان اینکه تحول در نگاه فرهنگی، معرفتی و دیگر موضوعات بدون حضور استادان و دانشجویان محقق نمی شود، تاکید کرد: طی سال های گذشته روسای دانشگاه ها در خصوص برگزاری کرسی های آزاداندیشی، نقد و نظریه پردازی مشارکت های زیادی داشتند و امیدواریم این روند تبدیل به فرهنگ شود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: باید باور کنیم که می توانیم نقد کنیم و در این راستا نیازمند تمرین قواعد هستیم.
مخبر دزفولی تاکید کرد: جامعه علمی ما جامعه ای سالم و پاک است و برخی افراد تلاش دارند این جامعه را مخدوش کنند ممکن است بی اخلاقی هایی در این زمینه وجود داشته باشد اما این بی اخلاقی ها مربوط به تمامی جامعه علمی کشور نیست.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: اگر در خصوص اخلاق حرفه ای صحبت می کنیم باید بنیادهای فکری در این حوزه را شناسایی کنیم که این امر با ایجاد کرسی های نظریه پردازی محقق می شود.
مخبر دزفولی اضافه کرد: باید یاد بگیریم یکدیگر را تحمل کنیم، افراد به هم توهین نکنند، اخلاق دینی و اسلامی نیز رعایت شود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: اگر می خواهیم در زمینه تمدن سازی موفق شویم باید حوزه و دانشگاه با یکدیگر فعالیت کنند و نهضت فکر و اندیشه، تولید نظریه و شجاعت در ابراز نظریه ها در دانشگاه ها و دیگر مراکز علمی کشور ایجاد شود.
نظر شما